Αποχαιρέτησε το Ρέθυμνο ο Ανδρέας Χριστοδούλου

Αποχαιρέτησε το Ρέθυμνο ο Ανδρέας Χριστοδούλου

Έχει συμφωνήσει με τον Προμηθέα, αλλά δεν ξέχασε τα χρόνια που πέρασε στο Ρέθυμνο, ο Χριστοδούλου. Έχει μόνο καλές αναμνήσεις.

Έχουν περάσει οκτώ μέρες από τότε που σας ενημερώσαμε αποκλειστικά ότι ο Ανδρέας Χριστοδούλου θα είναι παίκτης του Προμηθέα Πατρών. Το πρώτο σκέλος, βεβαίως, ήταν να ολοκληρωθεί η σχέση του με το Ρέθυμνο, κάτι που έγινε με κάθε επισημότητα σήμερα, με τον 25χρονο παίκτη να ανακοινώνει μέσω instagram το τέλος της παρουσίας του στην ομάδα της Κρήτης.

«Κάπου εδώ κλείνει ένα όμορφο ταξίδι, σε μία πόλη που με μεγάλωσε και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας και σε όλα τα άτομα, που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τα άτομα που ήταν δίπλα μου, αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε απ’ την πρώτη στιγμή» έγραψε ο Κύπριος παίκτης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου σε 19 συμμετοχές στη φετινή Basket League είχε κατά μέσο όρο 8.1 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Το Ρέθυμνο τού έδωσε την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει στοιχεία από το ταλέντο του, τώρα πρέπει να αποδείξει ότι είναι για… κάτι παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ