Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα χέρια Μαρκόπουλου, ξανά, ο ΠΑΟΚ

Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για τον Χάρη Μαρκόπουλο, γιο του Σούλη ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου».

Στα χέρια Μαρκόπουλου, ξανά, ο ΠΑΟΚ | to10.gr

Στον ΠΑΟΚ αφού πλέον γνωρίζουν πως θα αγωνίζονται και του χρόνου στη Basket League, έχουν ξεκινήσει την οργάνωση για τη νέα σεζόν. Όπως είναι λογικό, η πρώτη κίνηση είναι να βρεθεί ο προπονητής, ο οποίος στη συνέχεια θα σχεδιάσει την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτος στόχος της διοίκησης ήταν ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο πρώην παίκτης που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Πανελλήνιο, έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα οικογενειακό πρόβλημα, για να πει στη συνέχεια το μεγάλο ναι. Αυτό δεν έγινε, οπότε η συμφωνία δεν προχώρησε.

Επόμενος στόχος ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Κίνα, ως άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου στην ομάδα Beijing Dugs. Ο Μαρκόπουλος, στο παρελθόν έχει υπάρξει βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν πλέον θα αναλάβει τα ηνία ως πρώτος προπονητής.