Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ξεγύμνωμα στο γήπεδο, ξεγύμνωμα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τα πάντα όλα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπούμπουρας: «Δεν έγινε καμιά επαφή με τον Άρη»

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του 10.gr, αναφορικά με τις προθέσεις της οικογένειας Μπούμπουρα, αναφορικά με τον Άρη και την ανάμειξή της.

Μπούμπουρας: «Δεν έγινε καμιά επαφή με τον Άρη» | to10.gr

«Δεν είχε γίνει καμία συζήτηση. Προτιμάμε να μην γίνεται αυτό, καθώς δεν θέλουμε ο κόσμος του Άρη να σκεφτεί ότι κάνουμε διαφήμιση με το όνομα του. Δεν υπήρξε καμία επαφή. Μόλις βγήκαν αυτά τα δημοσίευμα με πήρε ο κ. Αρβανίτης, με ρώτησε και του είπα ότι δεν είναι εποχή για τέτοια πράγματα. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τα όρια του. Ο Άρης είναι ένα σωματείο που θέλει έναν άνθρωπο πολύ έτοιμο, γιατί έχει ιστορία και λαό. Δεν έχει επενδυτές τώρα, γιατί υπήρξαν κακοί επενδυτές στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρισκόταν πιο εύκολα, εάν δεν υπήρχαν χρέη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σπύρος Μπούμπουρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM» κι επιβεβαίωσε πλήρως αυτό που είχαμε γράψει από τις 28 Μαρτίου, στο κείμενο με τίτλο «Η επόμενη μέρα της οικογένειας Μπούμπουρα στο μπάσκετ». Δεν υπήρξε επαφή, δεν είναι εύκολο να αναλάβει κανείς τον Άρη, με τόσα χρέη. Ό,τι ακριβώς είχαμε γράψει.

Πέρα από αυτό ο κ. Μπούμπουρας υποστήριξε πως «η περίοδος αυτή δεν είναι η καλύτερη, αλλά οι αποφάσεις που πήραμε είναι προς το καλύτερο», για να σταθεί στα του Ηφαίστου: «Είναι μια περίοδος αποφάσεων. Πιστεύω ότι μέχρι τις 15 του μήνα θα έχει ληφθεί η τελική απόφαση».

Γενικότερα για την Basket League τόνισε: «Δεν υπάρχει η φράση «επένδυση σε μια ομάδα». Υπάρχει ηθική επένδυση. Βάζω χρήματα και παίρνω πίσω την αγάπη, που δίνει το άθλημα. Μην συγκρίνεται το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ. Διαβάζω συνέχεια για τη διαχείριση του ΕΣΑΚΕ. Σίγουρα είναι πλήγμα η φυγή του Ολυμπιακού και θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα πράγματα. Μπορείς να πεις ότι φεύγει ο Γαλατσόπουλος και παίρνεις τον Άνταμ Σίλβερ, αλλά είναι κορεσμένη η αγορά. Πρέπει να γίνουν κινήσεις, αλλά είναι κορεσμένα τα πράγματα».

Ο κ. Μπούμπουρας παραδέχθηκε πως πρέπει να μπει κριτήριο εμπορικότητας: «Αυτό θα βοηθούσε τις ομάδες, που δεν έχουν κόσμο. Θα λέγανε ότι εάν δεν έρχεστε στο γήπεδο, πάει η ομάδα. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σαν να έχεις μια αντιπροσωπεία και να έχεις δύο αυτοκίνητα, που είναι καλά και πουλάνε, αλλά βγάζουν προβλήματα. Κοιτάς να λύσεις τα προβλήματα».