Παπαμάρκος: «Στόχος μας βελτιωθούν οι παίκτες»

Παπαμάρκος: «Στόχος μας βελτιωθούν οι παίκτες»

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, τόνισε ότι είναι η εποχή που η ομάδα των Δυτικών Προαστίων βάζει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Μεταβατική περίοδος για τον Περιστέρι με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπανικολόπουλο μαζί με τους συνεργάτες του να δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι.  Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων μετά από δύο μήνες απραξίας προσπαθεί να επανέλθει στην φόρμα της προ κορωνοϊού.

«Πριν μερικές ημέρες φάνταζε πάρα πολύ μακρινό να βρισκόμαστε στο γήπεδο και να δουλεύουμε. Συμπληρώσαμε ήδη δυο εβδομάδες που είναι η ομάδα στο γήπεδο. Ο στόχος μας ήταν αυτές τις δυο πρώτες εβδομάδες, επειδή τα παιδιά έρχονται από μεγάλη αποχή, να τους επαναφέρουμε, προκειμένου να μπορέσουμε να προπονηθούμε κανονικά. Όπως ήταν λογικό και εκείνοι δείξανε πάρα πολύ μεγάλη διάθεση. Τους έλειπε η προπόνηση και είχαν μεγάλο ζήλο» υποστήριξε ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, Κώστας Παπαμάρκος και συνέχισε:

«Από κει και πέρα, στόχος μας αυτή την περίοδο είναι η ατομική βελτίωση, γιατί χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και την ροή των αγώνων που μας πιέζει όλους, το πρόγραμμα μας είναι εστιασμένο στην ατομική βελτίωση των παιδιών. Να μπορέσουν να βελτιώσουν κομμάτια στο παιχνίδι τους, αδυναμίες τους αλλά και το σώμα τους, γιατί γίνεται εξαιρετική δουλειά και στην μυϊκή ενδυνάμωση. Και βέβαια, με την αλλαγή του πρωτοκόλλου που δεν μπορούσαμε μέχρι τώρα να έχουμε επαφές, από την προσεχή εβδομάδα μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που εμάς τους προπονητές είναι στο μυαλό μας για την επόμενη χρονιά. Δηλαδή, να βάλουμε πράγματα στην ομάδα και κομμάτια που θα έχουν να κάνουν με την προσαρμογή και το τι θέλουμε η ομάδα να παίξει την επόμενη χρονιά, όσον αφορά την αγωνιστική μας ταυτότητα».

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων συμμετέχουν και παιδιά των τμημάτων υποδομής, κάτι που είναι μέρος της φιλοσοφίας που διέπει το Περιστέρι winmasters.

«Μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα είμαστε στο γήπεδο και θα δουλεύουμε» υπογραμμίζει ο Κώστας Παπαμάρκος και συμπληρώνει: «Σ’ αυτή την μεταβατική περίοδο συμμετέχουν και κάποια παιδιά από τα τμήματα υποδομής και κυρίως από το εφηβικό. Είναι μαζί μας στην ομάδα, πράγμα το οποίο έγκειται και στο πρόγραμμα του συλλόγου και την σύνδεση της ανδρικής ομάδας με τις υποδομές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ