Πρώτες επαφές με Μέξα αλλά και Χάρη Μαρκόπουλο

Πρώτες επαφές με Μέξα αλλά και Χάρη Μαρκόπουλο

Στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, σε μία σεζόν πάντως με πάρα πολλά προβλήματα.

Σε διαδικασία διερευνητικών επαφών με προπονητές, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, μπαίνει ο ΠΑΟΚ. Σε αυτό το πλαίσιο, διοικούντες την ΚΑΕ είχαν εκ του σύνεγγυς επικοινωνία με τον Κώστα Μέξα, ο οποίος αποτέλεσε τον τελευταίο τεχνικό του «Δικεφάλου» για τη περίοδο 2019-2020, αλλά και τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Τις επαφές έκαναν το μέλος του ΔΣ Πόλυς Κατσιώρας, ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος αναμένεται να είναι στο νέο διοικητικό σχήμα που θα συγκροτηθεί άμεσα για την ΚΑΕ, αλλά και ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ στην ομάδα.

Οι «ασπρόμαυροι» έθεσαν συγκεκριμένα δεδομένα στους δύο προπονητές, οι οποίοι, με τη σειρά τους, κατέθεσαν τις δικές τους σκέψεις αναφορικά με την πιθανότητα συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ.

Πρόθεση των ανθρώπων του «Δικεφάλου», όπως τονίζεται εμφατικά, είναι να ανακοινωθεί σύντομα το όνομα του προπονητή που θα έχει η ομάδα για τη σεζόν 2020-2021, αλλά και να διευθετηθούν, ταυτόχρονα, οι πολλές εκκρεμότητες που απασχολούν, στο μέγιστο βαθμό, την ΚΑΕ σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ