Κοντά σε συμφωνία με μεγάλη εταιρεία για ονοματοδοσία στο κλειστό των Λιοσίων η ΑΕΚ

Κοντά σε συμφωνία με μεγάλη εταιρεία για ονοματοδοσία στο κλειστό των Λιοσίων η ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλη στοιχηματική εταιρεία για την ονοματοδοσία της νέας έδρας της ΑΕΚ.

Μέρες μετράει πλέον η ΑΕΚ για να πάρει κι επίσημα τα «κλειδιά» του κλειστού των Άνω Λιοσίων και να αποκτήσει επιτέλους το δικό της σπίτι. Ανάμεσα στα πολλά ζητήματα που «τρέχει» γύρω από το γήπεδο ο Μάκης Αγγελόπουλος όλο αυτό το διάστημα, είναι κι αυτό σχετικά με την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την στοιχηματική εταιρεία BetShop και σε περίπτωση που το deal ολοκληρωθεί, το γήπεδο θα ονομάζεται BetShop Arena.

Πρόκειται για μια πρακτική που εφαρμόζεται κατά κόρον στο εξωτερικό (με πρώτο το ΝΒΑ) αποφέροντας σημαντικά έσοδα στα κλαμπ, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί σε ελληνικό γήπεδο. ΑΕΚ και BetShop έχουν άριστη συνεργασία τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τη χορηγία της φανέλας και πλέον αυτή θα περάσει στο επόμενο στάδιο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε επαφές και με άλλες μεγάλες εταιρείες, με κολοσσούς όπως η Samsung και η Huawei να δείχνουν ενδιαφέρον αλλά όπως φαίνεται το σπουδαίο deal θα γίνει με την BetShop.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ