All Star Game : Ψήφισε τους αγαπημένους σου και κέρδισε!

All Star Game : Ψήφισε τους αγαπημένους σου και κέρδισε!

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές.

Το All Star Game επιστρέφει και όπως έγινε και στις προηγούμενες 21 διοργανώσεις, οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους Έλληνες και ξένους παίκτες που επιθυμούν να δουν να αγωνίζονται στην Πάτρα το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου.

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές. Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων, Ελλήνων και Ξένων. Οι υπόλοιποι πέντε για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από τους τέσσερις πρώτους προπονητές της ψηφοφορίας, που θα καθοδηγήσουν τους δύο αντιπάλους.

Η ψηφοφορία στο www.esake.gr θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου τα μεσάνυχτα (24:00).

Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

* Ένας τυχερός θα κερδίσει δωρεάν διαμονή και προσκλήσεις για δύο άτομα για το διήμερο του All Star Game.

* Μπάλες Spalding και

* All Star εμφανίσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ