Σερέλης : «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που μας συμβαίνει»

Σερέλης : «Είναι πρωτόγνωρο αυτό που μας συμβαίνει»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα πως η ομάδα του ζει κάτι πρωτόγνωρο και ευχαρίστησε την πόλη του Λαυρίου για τη στήριξη της/

Το Λαύριο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του, καθώς επικράτησε και του Προμηθέα Πατρών με 101-87, με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σερέλη, να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του ζει κάτι το πρωτόγνωρο.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της πόλης που στηρίζει την ομάδα, ενώ τόνισε πως το Λαύριο θα είναι ανταγωνιστικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης: 

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν αγχωμένοι. Aλλάξαμε στην συνέχεια τον τρόπο που σκεφτόμασταν, μας μπήκανε τα μεγάλα σούτ και άλλαξε η εικόνα της ομάδας. Έχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ που πραγματικά κανείς δεν το περίμενε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες καθώς αυτοί προσπάθησαν και κατάφεραν να γράψουν ιστορία. Το γεγονός αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη του Λαυρίου, η οποία μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε για αυτό μέσα από τα επιτεύγματα μας στο γήπεδο.

Η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη, έχουμε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας, στα οποία εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την αγωνιστικότητα που ήδη έχουμε στο παιχνίδι μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ