Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Άλεξ Τάιους (vids)

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Άλεξ Τάιους (vids)

Ο Άλεξ Τάιους φαίνεται πως είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ.

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει για τα καλά στον Παναθηναϊκό που αναζητά τους κατάλληλους παίκτες για τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί. Μια από αυτές είναι και αυτή του σέντερ με το όνομα του Άλεξ Τάιους να είναι αρκετά ψηλά στην «πράσινη» λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Πρόκειται για έναν παίκτη που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τον Παναθηναϊκό και τα στοιχεία του ταιριάζουν με αυτά που αναζητά για τη θέση ο Γιώργος Βόβορας. Αν και είναι 32 ετών, ο Αμερικανοισραηλινός (2.03μ.) ξεχωρίζει για την αθλητικότητά του και έχει μεγάλη εμπειρία από την Euroleague.

Έχει κατακτήσει μάλιστα μία φορά το τρόπαιο, με τη φανέλα της Μακάμπι το 2014 ενώ μετράει συνολικά 176 ματς στην διοργάνωση (με Καντού, Μακάμπι, Εφές, Γαλατασαράι) έχοντας κατά μέσο όρο 7,8 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,2 τάπες. Φέτος αγωνίστηκε στο EuroCup με την Ούνικς Καζάν έχοντας 10,8 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,3 μπλοκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ