Κινείται για Σαμ Ντέκερ ο Παναθηναϊκός (Vids)

Κινείται για Σαμ Ντέκερ ο Παναθηναϊκός (Vids)

Οι «πράσινοι» έχουν βάλει στη λίστα τους τον Σαμ Ντέκερ ως αντικαταστάτη του ΝτεΣόν Τόμας στο «4» και ήδη γίνονται κινήσεις για να προκύψει... γάμος.

Στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει πυρετώδεις εργασίες για να οργανωθεί το πλάνο της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Γιώργος Βόβορας και το υπόλοιπο team των «πράσινων» βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του ΝτεΣόν Τόμας στο «4».

Το «τριφύλλι» εστιάζει στην περίπτωση του Σαμ Ντέκερ για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Αμερικανός power forward έχει μείνει ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και ψάχνει ομάδα της Euroleague για να συνεχίσει την καριέρα του.

Εκτός από τους «πράσινους», έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίστηκε για χρόνια στη θέση «3», αλλά τώρα παίζει ως πάουερ φόργουορντ, δηλαδή στη θέση που αγωνιζόταν και ο Τόμας.

Ο Ντέκερ έχει πλούσιο παρελθόν από τα γήπεδα του NBA έχοντας αγωνιστεί στους Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Στα γήπεδα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ, έχει καταγράψει 200 συμμετοχές με 5,5 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 26χρονος παίκτης που γεννήθηκε στην περιοχή του Γουισκόνσιν, προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν με την Κουμπάν καθώς μετρά κατά μέσο όρο 13,1 πόντους και 5,2 ριμπάουντ στο Eurocup και 11,4 πόντους με 4,9 ριμπάουντ στην VTB.

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για την περίπτωση του Άλεξ Τάιους, που αγωνίστηκε πέρσι στην Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Σαμ Ντέκερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ