Πατούλης : «Ευχαριστώ τον κύριο Αγγελόπουλο, ευκαιρία αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας»

Πατούλης : «Ευχαριστώ τον κύριο Αγγελόπουλο, ευκαιρία αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας»

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης για την ερχόμενη διοργάνωση του BCL στην Αθήνα και το «ευχαριστώ» στον Μάκη Αγγελόπουλο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε τον Μάκη Αγγελόπουλο, τονίζοντας ότι το Final 8 του Basketball Champions League αποτελεί μία σπουδαία διοργάνωση και γεγονός για τη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο πάνελ αυτό. Το Final 8 είναι ένα σπουδαίο γεγονός για μια διοργάνωση που εξελίσσεται διαρκώς. Δεν είναι τυχαίο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο. Η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας αλλά και τον σοβαρό τρόπο που αντιμετώπισε η Πολιτική Προστασία την πανδημία. Είναι η πρώτη παγκόσμια διοργάνωση που ανοίγει τα φτερά της σε παγκόσμιο επίπεδο εν μέσω πανδημίας, όπου είμαστε σίγουροι ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα. Η περιφέρεια Αττικής με σεβασμό στις αξίες του αθλητικού πνεύματος, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα του γεγονότος, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια του κυρίου Αυγενάκη. Ευχαριστώ τον κύριο Αγγελόπουλο, που έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στο άθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ