Αγγελόπουλος : «Σημαντική μέρα για μας, θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Αγγελόπουλος : «Σημαντική μέρα για μας, θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για την ανάληψη του Final 8 του BCL από την Ελλάδα και για το γεγονός ότι η Ενωση θα παλέψει για τον τρίτο ευρωπαϊκό της τίτλο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε για την ανάληψη του Final-8 του BCL από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το ΟΑΚΑ, ενώ υποστήριξε ότι πρόκειται για σημαντική εξέλιξη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την Ελλάδα.

Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης υποστήριξε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο και να το… επιστρέψει στην χώρα μας και παράλληλα τόνισε ότι είναι το να γίνει το τουρνουά της FIBA εδώ είναι κάτι που θα κάνει καλό στο άθλημα.α!

Αναλυτικά τι είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ…

«Εκτιμώ ότι είναι μια σημαντική μέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη χώρα μας. Εχουμε εκκίνηση της δραστηριότητας στο άθλημα μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας και αξίζουν τα εύσημα στη FIBA που θέλει να ολοκληρώσει τη διοργάνωση κάτι που είναι σημαντικό για την αξιοπιστία της.

Επίσης είναι σημαντικό για τη χώρα μας πως πείσαμε ότι είμαστε το πιο ασφαλές μέρος για το τουρνουά. Θυμίζω ότι είναι η πρώτη διοργάνωση που γίνεται μετά το Φεβρουάριο. Θα είναι δύσκολο τουρνουά οι ομάδες είναι ισχυρές και ενισχυμένες και θα παλέψουμε να φέρουμε το τρίτο διεθνή τίτλο στη χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ