Το BCL θα δημιουργήσει τη δική του… φούσκα στην Αθήνα!

Το BCL θα δημιουργήσει τη δική του… φούσκα στην Αθήνα!

Σύμφωνα με τον CEO της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνό, η FIBA θα δημιουργήσει τη δική της φούσκα ενόψει του Final 8 στο OAKA.

Το Final 8 του BCL στο ΟΑΚΑ είναι γεγονός. Η FIBA και η ΑΕΚ θα διοργανώσουν την διοργάνωση εν μέσω κορωνοϊού στην Αθήνα και το σημαντικότερο όλων είναι πως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την… λαίλαπα της πανδημίας.

Απάντηση λοιπόν ήρθε από τα πιο επίσημα χείλη της διοργάνωσης, από τον CEO της, Πατρίκ Κομνηνό, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα δημιουργηθεί μία… φούσκα, ακολουθώντας τα πρότυπα του ΝΒΑ και όσα λαμβάνουν χώρα στο Ορλάντο.

Στην Συνέντευξη Τύπου ο CEO της διοργάνωσης, είπε αναλυτικά ότι:

«Το ξενοδοχείο θα είναι η «σφαίρα» που θα φιλοξενήσει τις ομάδες. Πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ προ 72 ωρών της άφιξής του στην Αθήνα. Έρχονται όποια μέτρα μας ζητήσει η Κυβέρνηση να εφαρμόσουμε. Όταν οι ομάδες βρίσκονται εδώ, τα πρωτόκολλά μας προτείνουν το τεστ σε συμπτωματικούς αθλητές. Το πρωτόκολλο λέει πως ο αθλητής μπαίνει σε καραντίνα και γίνεται επιπρόσθετο τεστ σε όσους ήταν κοντά του. Έχουμε παρακολουθήσει και ό,τι γίνεται στο ΝΒΑ με το ειδικό δαχτυλίδι. Θα μπορούμε επιτόπου να κάνουμε τη σχετική ιχνηλάτηση και τα σχετικά τεστ. Το κόκκινο κουμπί δεν σημαίνει αναβολή αγώνα, αλλά απομόνωση του αθλητή και τη συνέχιση της διοργάνωσης με όσους έχουν προσκομίσει αρνητικό τεστ. Αντίστοιχα θα κινηθούμε και στα προκριματικά σε Κύπρο και Βουλγαρία. Για την μεταφορά των ομάδων από και προς το γήπεδο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο, θα υπάρχουν λεωφορεία για κάθε ομάδα, τα οποία θα απολυμαίνονται συνέχεια και ο οδηγός θα είναι ίδιος. Μετά είμαστε στη διάθεση της Κυβέρνησης για ό,τι επιπρόσθετο. Όσο για την είσοδο στο γήπεδο, θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Κυβέρνηση, για να έρθει εις πέρας η διοργάνωση. Πάμε σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Ισπανίας και της Γερμανίας, που επανεκκίνησαν τα πρωταθλήματά τους. Παρακολουθούμε και του ΝΒΑ, που είναι περισσότερους μήνες εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ