Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κόβει και τις συνομιλίες ο Κλάτενμπεργκ για να είναι σίγουρος...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

500 τεστ κορωνοϊού από την ΑΕΚ και την Περιφέρεια

Υπό την παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ανακοινώθηκε πως η ΑΕΚ σε συνεργασία με την Περιφέρεια έκανε 500 τεστ κορωνοϊού σε όλους τους εμπλεκόμενους για το Final-8 του Basketball Champions League.

500 τεστ κορωνοϊού από την ΑΕΚ και την Περιφέρεια | to10.gr

Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν σήμερα 500 άτομα τα οποία εμπλέκονται με το επερχόμενο Final – 8 του Basketball Champions League. Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησαν στη χορήγηση των τεστ, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, να δίνουν φυσικά το παρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Πατούλης: «Είναι μια προσπάθεια που σχετίζεται με την Ελλάδα, που σχετίζεται με την Περιφέρεια Αττικής, με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο, που κάνει αυτό που πρέπει με επιμέλεια για να έχουμε άθληση και επιτυχία και δημόσια υγεία. Η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών είναι κοντά σε αυτή τη διαδικασία. Ψυχολόγοι και άλλοι γιατροί θα συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια».

Αγγελόπουλος: «Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη των εργασιών για το Final-8 της FIBA, που θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. Είναι η δράση μέσα από την οποία ξεκινούν τα τεστ για όλους τους εργαζόμενους και όλους τους εμπλεκόμενους στην πρώτη διεθνή διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως μετά τον Φεβρουάριο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, η προβολή της χώρας μας θα είναι τεράστια. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια γι’ αυτό το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη δράση της Περιφέρειας όσον αφορά τον Covid-19 στο τελευταίο διάστημα. Έγιναν 500 τεστ σε μια ημέρα. Είναι σημαντικό που βάζει πλάτη και στηρίζει μια δράση και ένα γεγονός που θα προβάλει τη χώρα μας παγκοσμίως».

Ακολουθήστε στο Google News to10.gr και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από to10.gr