Αγγελόπουλος : «Δώσαμε μεγάλη μάχη – Τονώνει το ηθικό μας η διοργάνωση του Final 8»

Αγγελόπουλος : «Δώσαμε μεγάλη μάχη – Τονώνει το ηθικό μας η διοργάνωση του Final 8»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για το Final 8 του Basketball Champions League.

Το Final 8 του Basketball Champions League ξεκινάει σήμερα (30/9) στο «Νίκος Γκάλης», με τον Μάκη Αγγελόπουλο να καλωσορίζει τις ομάδες.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί για δεύτερη φορά την διοργάνωση και στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου.

Με μήνυμα του στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ο Μάκης Αγγελόπουλος στάθηκε στη μεγάλη μάχη που έδωσε η ΑΕΚ για το Final 8 , ενώ υπογράμμισε πως η διοργάνωση αυτή τονώνει το ηθικό όλων σε μια δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Η ΑΕΚ BC έχει την τιμή ν’ ανακοινώσει την έναρξη της τελικής φάσης του Basketball Champions League 2020.

H AEK ΒC καλωσορίζει στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ, τις Ομάδες, που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή μπασκετική «Αμφικτυονία», γεγονός που συνιστά την επανεκκίνηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η ΑΕΚ BC, σε συνεργασία με το BCL και την ελληνική Κυβέρνηση, διοργανώνει την πρώτη – μετά τον Φεβρουάριο του 2020 – διεθνή διοργάνωση μπάσκετ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, φυσιολογική συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων στη χώρα μας, αλλά και αποτέλεσμα της εξαιρετικής διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης από τη χώρα μας.

Η προβολή του αθλήματος σε διεθνές επίπεδο αποτελεί για μας πάντα προτεραιότητα, ακόμη και σε πρωτοφανείς συνθήκες, ενώ βιώνουμε τη μεγαλύτερη πανδημία των τελευταίων 100 ετών, τη μεγαλύτερη πανδημία του αιώνα.

Θεωρούμε, ότι η διοργάνωση του F8, για το οποίο όπως όλοι γνωρίζετε, δώσαμε μάχη, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά, να μην μπει παύλα, και να κριθεί ο Πρωταθλητής εντός γηπέδου, τονώνει το ηθικό μας, σε μία δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα. Ανεβάζει εκ νέου τον πήχη στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και δημιουργεί προσδοκίες στο ευρωπαϊκό.

Θα ήταν ευχής έργον το κορυφαίο τουρνουά να εξελιχθεί σε γιορτή, και να επαναληφθούν οι εντυπωσιακές εικόνες του F4 του 2018, όπου καταρρίφθηκαν όλα τα ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Δώσαμε μάχη για να έχουμε στο ΟΑΚΑ τους οπαδούς μας, με ποσόστωση βεβαίως, και επικαιροποιημένο σχέδιο δράσης, και το καταθέσαμε σε αλλεπάλληλες συναντήσεις μας με τους ειδικούς. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν.

Και πάλι, είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, σε ό,τι αφορά στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και πρόληψης, με σύγχρονο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, τα οποία θα συμβάλλουν στην τήρηση των μέτρων, που επιβάλλει το Πρωτόκολλο Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι σύντομα θα επανέλθει η κανονικότητα και ο κόσμος μας θα απολαύσει και υποστηρίξει την Ομάδα μας, έτσι όπως της αξίζει.

Η ΑΕΚ BC πιστή στο πλάνο και στη μεθοδολογία της θ’ ανταποκριθεί και σ’ αυτή την πρόκληση, στην πιο δύσκολη πρόκληση της 6ετούς θητείας μας.

Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης, και τον Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξη σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια διεθνούς προβολής της χώρας μας και εκ νέου ανάδειξης του ελληνικού Μπάσκετ. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΚΑ για τη συνεργασία, αλλά και τη Διοίκηση του BCL για την εμπιστοσύνη.

Μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε…

ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ