Χαποέλ Ιερουσαλήμ – Μπούργος 65-92

Χαποέλ Ιερουσαλήμ – Μπούργος 65-92

Την πρόκριση για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του BCL πήρε η Μπούργος που κέρδισε με 92-65 τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ. Φοβερός ο ΜακΦάντεν με 18 πόντους, άδοξο τέλος για την ομάδα του Νίκου Παππά.

Με μία «ονειρική» εμφάνιση απέναντι στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ η Μπούργος πήρε την νίκη στο ΟΑΚΑ με 92-65 και μαζί την πρόκριση για τους «4» του Baskeball Champions League.

Εξαιρετική παρουσία για τους νικητές είχε ο Θαντ Μακφάντεν που σημείωσε 18 πόντους, ενώ κάτω από τις δύο ρακέτες κυριάρχησε ο Ντέγιαν Κράβιτς επίσης με 18 πόντους, αλλά και 10 ριμπάουντ. Πολύτιμος ήταν και ο πρώην άσος της Ζενίτ και της Μπαρτσελόνα Άλεξ Ρένφρο που σκόραρε 10 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.

Για το σύνολο του Όντεν Κάτας αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Νίκος Παππάς. Ο διεθνής γκαρντ με 13 πόντους, 2 κλεψίματα και 2 ασίστ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των ισραηλινών που είχαν προσδοκίες να φτάσουν μέχρι και τον τελικό, ωστόσο η πορεία τους σταμάτησε στους «8».

Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά «έγερνε» προς την πλευρά των Ισπανών οι οποίοι και αρχικά δημιούργησαν διαφορά 8 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχε φτάσει σε διψήφιο αριθμό (17 πόντοι).

Η Μπούργος έφτασε μέχρι και στο +29 (48-77) δείχνοντας πως από τη τρίτη περίοδο του παιχνιδιού τα πράγματα είχαν κριθεί, με την τέταρτη και τελευταία περίοδο να είναι τυπική διαδικασία.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 32-49, 48-77, 65-92.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ