Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν 82-83

Τουρκ Τέλεκομ – Ντιζόν 82-83

Το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Basketball Champions League πήρε η Ντιζόν που κέρδισε την Τουρκ Τέλεκομ με 83-82 στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Το «ροζ φύλλο» αγώνα πήρε η Ντιζόν επί της Τουρκ Τέλεκομ για τους «8» του Basketball Champions League με 82-83 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπούργος.

Για τους νικητές αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αξέλ Ζουλιέν που πέτυχε 19 πόντους, ενώ πολύ καλός στην δημιουργία ήταν ο Ντέβιντ Χόλστον που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με συνολικά 10 ασίστ.

Για τη τουρκική ομάδα εξαιρετικός ήταν ο πρώην πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κάιλ Ουίλτζερ που τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους.

Αν και η Τουρκ Τέλεκομ προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με έξι πόντους διαφορά και στο ημίχρονο με τρεις, η Ντιζόν πήρε «ελαφρύ» προβάδισμα στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου όταν και προηγήθηκε με 65-62. Τελικώς, η γαλλική ομάδα αν και δεν είχε υπέρ της το επιμέρους σκορ της τέταρτης και τελευταίας περιόδου πήρε τη νίκη με ένα πόντο διαφορά και είναι εκείνη που θα βρεθεί στην επόμενη φάση.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 49-46, 62-65, 82-83.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ