Κατσικάρης : «Είχαμε περισσότερη ένταση»

Κατσικάρης : «Είχαμε περισσότερη ένταση»

Ο προπονητής της Τενερίφης, Φώτης Κατσικάρης, υποστήριξε ότι δεν ήταν εύκολη η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στην έλλειψη των περιφερειακών στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα από την Τενερίφη με 93-79 πληρώνοντας την κακή αμυντική του λειτουργία στο δεύτερο μέρος. Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι δεν ήταν εύκολη η νίκη κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά, ενώ στάθηκε στην έλλειψη των περιφερειακών στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου: 
«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με πολλές σωματικές επαφές, το είδαμε και από το μεγάλο αριθμό των φάουλ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε μια τέτοια κατάσταση, που ψάχνει νίκες για να προκριθεί, οπότε ήρθε με τη σωστή νοοτροπία, ήρθε για να κερδίσει.
Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα μας, όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο. Ωστόσο, νομίζω ότι υπήρχαν κάποιες στιγμές στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο, που είχαμε περισσότερη ένταση, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και καταστάσεις στον αιφνιδιασμό.
Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που ο Ακονιόν και ο Βασιλειάδης, δε μπορούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, όπως και ο Μπάσας που είχε ένα πρόβλημα, είχαμε έλλειψη στους γκαρντ. Δεν ήταν εύκολο… Πρέπει να δώσουμε όμως τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ