Ντιζόν – Σαραγόσα 70-65

Ντιζόν – Σαραγόσα 70-65

Την τρίτη θέση στο φετινό Basketball Champions League κατέκτησε η Ντιζόν η οποία και κέρδισε με 70-65 στον μικρό τελικό την Σαραγόσα. Κορυφαίος ο Χόλστον με 20 πόντους.

Τη τρίτη θέση στο Final 8 του Basketball Champions League κατέκτησε η Ντιζόν. Η γαλλική ομάδα κέρδισε με 70-65 τη Σαραγόσα στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με κορυφαίο τον Ντέιβιντ Χόλστον που σημείωσε 20 πόντους.

Η Ντιζόν από το πρώτο ημίχρονο είχε πάρει μικρή διαφορά στην αναμέτρηση (35-30) έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα εκτός από τον Χόλστον και τους Σασάνγκ και Βανβάιν. Η διαφορά στο σκορ «άνοιξε» στο τρίτο δεκάλεπτο όταν και έγινε διψήφια (57-44) με το σύνολο του Λορέντ Λενιάμ να ελέγχει τον ρυθμό της αναμέτρησης. Η ισπανική ομάδα, ωστόσο δεν… λύγισε και με επιμέρους σκορ στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του παιχνιδιού 21-13 προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή.

Κάτι που τελικώς δεν έγινε και η Ντιζόν πήρε τη νίκη… γοήτρου που δεν θα την αφήσει με «άδεια» χέρια, αλλά θα γυρίσει πίσω στη Γαλλία έχοντας ως έπαθλο την τρίτη θέση στη πρώτη τη τάξει διοργάνωση της FIBA.

Από τη Σαραγόσα ξεχώρισε ο άλλοτε παίκτης της Φενέρμπαχτσε Τζέισον Τόμπσον, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 35-30, 57-44, 70-65.

Εδώ μπορείτε να δείτε στατιστικά της αναμέτρησης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ