Τρομερό «φινάλε» στο Λούμπλιν-Σαραγόσα και «buzzer beater» του Σίλεϊ (vid)

Τρομερό «φινάλε» στο Λούμπλιν-Σαραγόσα και «buzzer beater» του Σίλεϊ (vid)

Συγκλονιστικό το τέλος του αγώνα ανάμεσα στους Ισπανούς και την πολωνική ομάδα, με το τρίποντο του Σίλεϊ να κρίνει την αναμέτρηση.

Το τρίποντο του Σίλεϊ σχεδόν σε «νεκρό» χρόνο ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στη Σαραγόσα στην έδρα της Λούμπλιν με 86-85 στην πρεμιέρα του Basketball Champions League. Ο Αμερικανός γκαρντ με το «buzzer beater» βοήθησε τους Ισπανούς να «αλώσουν» την Πολωνία, παρότι η Σαραγόσα βρέθηκε 11″ πριν τη λήξη πίσω στο σκορ με 84-80.

Οι 3/3 βολές του Ρούπνικ έκαναν το σκορ 84-83, όμως οι 1/2 βολές του Λατζίνσκι έδωσα «αέρα» 2 πόντων στην Λούμπλιν με 85-83. Την κρίσιμη στιγμή ο Σίλεϊ έδωσε τη «χαριστική βολή» στη Λούμπλιν, με τον Αμερικανό να «εκτελεί» την πολωνική ομάδα.

Κορυφαίοι για τη Σαραγόσα οι Μπρουσίνο με 21 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, Ένις με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα και  Τόμπσον με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από τη Λούμπλιν ξεχώρισαν οι Λάκσα με 17 πόντους, Μέντφορντ με 10 πόντους, 9 ασίστ, 5 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ και Ντόρσεϊ-Ουόκερ με 10 πόντους, 4 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Δείτε το τρίποντο που έκρινε το ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ