Ντουβιέ : «Νίκη με Αβελίνο για να μείνουμε ζωντανοί»

Ντουβιέ : «Νίκη με Αβελίνο για να μείνουμε ζωντανοί»

Ο Αρης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Αβελίνο, με τον Μπράις Ντουβιέ να εξηγεί όλα όσα πρέπει να κάνουν οι κίτρινοι προκειμένου να φύγουν νικητές ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση.

Σημαντικό παιχνίδι για τον Άρη, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει προκειμένου να προκριθεί, χαρακτήρισε το εκτός έδρας ματς με την Αβελίνο (31/1. 19:30 – Novasports) ο Μπράις Ντουβιέ.

Ο Αυστριακός φόργουορντ χαρακτήρισε υψηλού επιπέδου ομάδα την προσεχή αντίπαλο του αυτοκράτορα, προσθέτοντας ότι ο Αρης μπορεί να τα καταφέρει αν παίξει ομαδικά και συγκεντρωμένα.

Εξάλλου να σημειώσουμε ότι η αποστολή του αυτοκράτορα βρίσκεται ήδη στην ιταλική πόλη, έχοντας φτάσει αεροπορικώς στη Ρώμη, νωρίτερα.

Αρχικά ο Ντουβιέ σχολίασε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη ώστε να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ξέρουμε ότι η νίκη στην αναμέτρηση με τη Sidigas Avellino δεν είναι αρκετή για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Απ’ όσα έχω δει μέχρι τώρα, έχω διαπιστώσει ότι η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου με πολλές καλές ομάδες και θα πρέπει να πιάσεις εξαιρετική απόδοση για να μπορέσεις να κερδίσεις εκτός έδρας».

Επίσης ο Αυστριακός παίκτης πρόσθεσε πως: «Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε ομαδικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση, γιατί η Sidigas Avellino είναι μια πολύ καλή ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου εμφανίζεται αρκετά δυνατή. Θα έχουν δυο προσθήκες σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου (Kyrylo Fesenko και Bruno Fitipaldo, οι οποίοι ήταν τραυματίες) στην έδρα μας κι αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ