ΑΕΚ : Απέφυγε τα χειρότερα ο Μόουζες

ΑΕΚ : Απέφυγε τα χειρότερα ο Μόουζες

Τα... χειρότερα γλίτωσε ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, καθώς η μαγνητική του φόργουορντ της ΑΕΚ έδειξε διάταση αριστεράς ποδοκνημικής.

Τα χειρότερα γλίτωσε τελικά ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες που τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ. Ο φόργουορντ/σέντερ της Ένωσης σόκαρε τους ανθρώπους της ομάδας με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο οποίος ωστόσο δεν αποδείχτηκε τόσο σοβαρός…

Η μαγνητική που έκανε ο Μόουζες μετά το παιχνίδι με την Στρασμπούρ έδειξε πως υπέστη διάταση στην αριστερή ποδοκνημική, με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης να αξιολογεί την κατάσταση του από και στο εξής καθημερινά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Σε μαγνητική τομογραφία στο Metropolitan General υπεβλήθη ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες, μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με Στρασμπούρ. Ο Νιγηριανός διεγνώσθη, ότι υπέστη διάταση αριστεράς ποδοκνημικής. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚBC, Φραγκίσκου Νικ. Ξυπνητού. Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή υπό την εποπτεία του επικεφαλής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, Σταύρου Τόιλου.

Στο φωτογραφικό (συγκλονιστικό) στιγμιότυπο της ΑΕΚBC, ο Κίνγκσλεϊ αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού του ΟΑΚΑ, υποβασταζόμενος από τον επίσης τραυματία Γιανίκ Μορέιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ