Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της

Κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, να ενισχύσουν την ομάδα τους στον αυριανό αγώνα με τη Νίμπουργκ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουργκ με στόχο να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στο μπάσκετ και η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους της Ένωσης να ενισχύσουν την ομάδα τους στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η Κυπελλούχος Ελλάδος 2018, ΑΕΚ, αντιμετωπίζει αύριο (Τετάρτη, 07/03, 19:30), στο πλαίσιο των “16”, των Play Offs του Basketball Champions League, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, τη νταμπλούχο Τσεχίας Νίμπουρκ.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ…

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση συνεχίζεται τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το “παρών” μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ