Παπαθεοδώρου : «Μας αδικεί η διαφορά»

Παπαθεοδώρου : «Μας αδικεί η διαφορά»

Η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Καρσίγιακα.

Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε με 19 πόντους, για να κερδίσει τελικά την Καρσίγιακα με 74-68, στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Champions League στην Πυλαία. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του αδικείται από το τελικό +6, λέγοντας πως η ομάδα του παρουσιάστηκε κουρασμένη στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη σημερινή προσπάθεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν πολύ ταλέντο κι έναν έμπειρο προπονητή. Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση για 40 λεπτά εκτός από κάποια κρίσιμα λάθη στα τελευταία λεπτά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, που θα κρίνει την πρόκριση. Τώρα όμως θα εστιάσουμε στο παιχνίδι με τον Άρη, που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Για τα λάθη της ομάδας στο τέλος: «Όπως ξέρετε σ’ ένα παιχνίδι παίζουν δύο ομάδες. Εμείς πήραμε το πλεονέκτημά μας μεθοδικά κι όχι βιαστικά, παίζοντας συγκριμένα σε άμυνα κι επίθεση. Οι αθλητές της Καρσίγιακα είναι πολύ υψηλού επιπέδου κι οι παίχτες έκανα υπερπροσπάθεια για να φτάσουν τη διαφορά στους 19 πόντους. Ήταν λογικό να υπάρξει στο τέλος κούραση κι έλλειψη συγκέντρωσης κι η αντίδραση της Καρσίγιακα ήταν άμεση. Είναι ποιοτική ομάδα. Κάναμε δύο πολύ καλά ημίχρονα και μας αδικεί η διαφορά. Κάναμε τους αντιπάλους μας να μην βλέπουν το καλάθι λόγω της πολύ καλής άμυνας σε όλα τα επίπεδα. Η πρόκριση θα όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Είμαστε στεναχωρημένοι για την εξέλιξη στο τέλος, αλλά ικανοποιημένοι για τη νίκη. Πρέπει να προβάλλουμε τη νίκη».

Για τον τρόπο που σφύριζαν οι διαιτητές: «Δε θα ήθελα να πάρω θέση. Θεωρώ ότι υπήρχε πολύς κόσμος που είδε το παιχνίδι. Έχω την αίσθηση ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σκληρά, πολύ δυνατά. Είναι κάτι που δε μπορώ να ελέγξω. Αν μπορούσα θα έκανα κάτι. Εμείς προσπαθούμε με τις δυνατότητες και με τα παιδιά που έχουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, να εκπροσωπήσουμε την ομάδα μας και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για αυτά που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από σήμερα για τη ρεβάνς στη Σμύρνη: «Υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις για σήμερα. Τόνισε πολλές φορές ο αντίπαλος προπονητής, ότι η ομάδα έπαιξε πολύ σκληρά και δυνατά. Περιμένουμε μια ίδια αντίδραση, παίζουμε σε μια έδρα που έχει 5000 κόσμο και η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, σε συνδυασμό με την ποιότητα μας στην άμυνα και την επίθεση».

Για το αν έτοιμη σωματικά και πνευματικά η ομάδα για τη συνέχεια με Άρη στο Παλέ και το δεύτερο παιχνίδι με την Καρσίγιακα: «Νομίζω ότι η ομάδα είναι πλήρης αυτήν τη στιγμή. Εχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα. Το ρόστερ μας είναι πλήρες. Αν είμαστε υγιείς μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ