Basketball Champions League : Νίκη και διαφορά θέλει η ΑΕΚ

Basketball Champions League : Νίκη και διαφορά θέλει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους οκτώ του Basketball Champions League σήμερα στις 19:30 (LIVE από to10.gr) κόντρα στη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θα αγωνιστεί με στόχο φυσικά τη νίκη, αλλά και τη διαφορά που θα της επιστρέψει να νιώσει πιο ασφαλής ενόψει της ρεβάνς στην Τσεχία. Η αντίπαλος της ΑΕΚ […]

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους οκτώ του Basketball Champions League σήμερα στις 19:30 (LIVE από to10.gr) κόντρα στη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θα αγωνιστεί με στόχο φυσικά τη νίκη, αλλά και τη διαφορά που θα της επιστρέψει να νιώσει πιο ασφαλής ενόψει της ρεβάνς στην Τσεχία.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ τερμάτισε στη 2η θέση του Β΄ ομίλου, με ρεκόρ 10-4. Στον ίδιο όμιλο αγωνιζόταν και ο Άρης, τον οποίο νίκησε 2 φορές (99-70 στην Τσεχία, 71-65 στη Θεσσαλονίκη). Μάλιστα, είναι αήττητη σε 21 αγωνιστικές στο τσεχικό πρωτάθλημα. Συνολικά, η Νίμπουρκ έχει μέσο όρο 82,3 πόντους, ενώ δέχεται κατά μέσο όρο 78,6 πόντους.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα δεν υπολογίζει στους Δημήτρη Μωραΐτη και Μιχάλη Καμπερίδη ωστόσο θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεσή του. Οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας περιμένουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αφού έχουν μπροστά τους μια ακόμα μεγάλη πρόκληση. «Ο «αγώνας της χρονιάς» στην ευρωπαϊκή διαδρομή της «Βασίλισσας» πλησιάζει. Το δικαίωμα στο όνειρο για διάκριση διαρκείας στην παρούσα επετειακή περίοδο αποτελεί σταθερά προσδοκία και κορωνίδα των προσπαθειών μας. Η παρουσία των οπαδών μας κρίνεται πιο επιβεβλημένη από ποτέ… Για ένα αποτέλεσμα, που θα θέσει τις βάσεις για πρόκριση στη ρεβάνς της Τσεχίας», είχαν δηλώσει συγκεκριμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ