Μανωλόπουλος – «Είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Κλουζ»

Μανωλόπουλος – «Είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Κλουζ»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου με την Κλουζ, αναφέροντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη να παλέψει για την πρόκριση.

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Κλουζ για τα προκριματικά του Basketball Champions League και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την αυριανή (15/9, 20:30) αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το ματς, και πως η Κλουζ έχει αρκετούς ξένους, όντας μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι μια νίκη που θα μας πάει στον τελικό για να καταφέρουμε να περάσουμε και να παίξουμε στους ομίλους του BCL. Θεωρώ ότι παρόλα τα προβλήματα μας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι.

Η Κλουζ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με πολλούς ξένους. Έχει έρθει και αυτή για να διεκδικήσει την πρόκριση. Την είδαμε και στο παιχνίδι της με την Βίλπας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια. Να μπορέσουμε να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Κλουζ και στην επίθεση να παίξουμε ομαδικά, που είναι ένας τρόπος που μας διακρίνει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ