Η Τρεβίζο στο δρόμο της ΑΕΚ, πρόκριση και για Κλουζ, Κάλεβ/Κράμο

Η Τρεβίζο στο δρόμο της ΑΕΚ, πρόκριση και για Κλουζ, Κάλεβ/Κράμο

Η Τρεβίζο είναι η ομάδα που συμπληρώνει τον όμιλο της ΑΕΚ για το BCL νικώντας την Τσμόκι Μινσκ με 95-78 στα προκριματικά, προκρίσεις για Κλουζ, Κάλεβ/Κράμο

Οι όμιλοι της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League έχουν σχεδόν διαμορφωθεί πλήρως και η ΑΕΚ έμαθε και τον τελευταίο αντίπαλό της για την παρούσα φάση της διοργάνωσης αφού η ιταλική Τρεβίζο επιβλήθηκε της Τσμόκι Μινσκ με 95-78 στα προκριματικά και θα βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με την «Ένωση».

MVP των νικητών αναδείχθηκε Τόμας Ντίμσα σημειώνοντας 26 πόντους με  2/4 δίποντα, 6/9 τρίποντα και 4/5 βολές.

Υπενθυμίζεται πως στον 4ο όμιλο, αυτόν που συμμετέχει η ΑΕΚ, βρίσκονται και οι Ρίγα (Λετονία), η Σομπατέλι (Ουγγαρία).

Μία θέση στους ομίλους του θεσμού κέρδισε και η Κλουζ η οποία μετά τον νικηφόρο ημιτελικό επί του Περιστερίου, νίκησε και στον τελικό Φρίμπουργκ με 77-64 και θα βρεθεί στον 7ο όμιλο μαζί με τις Χάποελ Χόλον, Μπρίντιζι και Νταρουσάφακα.

Πρόκριση και για την εσθονική Κάλεβ/Κράμο που επικράτησε της λιθουανικής Γιουβέντους με 86-81 και θα συμπληρώσει τον 6ο όμιλο μαζί με Οστάνδη, Στρασμπούργκ και Τόφας.

Πλέον, έμεινε ένας προκριματικός τελικός για να βγάλει την τελευταία ομάδα που θα συμμετάσχει στους ομίλους και η οποία θα ολοκληρώσει τον 1ο όμιλο μαζί με Τενερίφη, Σάσαρι και Λούντβιχσμπουργκ.

Ο νικητής του τελευταίου εισιτηρίου θα κριθεί στη σημερινή αναμέτρηση (18/09) ανάμεσα στην Πάρμα και την Προμετέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ