ΑΕΚ : Με τον κόσμο στο πλευρό της η Ένωση στο Στρασβούργο

ΑΕΚ : Με τον κόσμο στο πλευρό της η Ένωση στο Στρασβούργο

Με 300 φιλάθλους της θα αγωνιστεί κόντρα στην Στρασμπούρ η ΑΕΚ, η οποία έσπευσε να ζητήσει εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Στρασμπούρ με στόχο την είσοδο της στο Final Four του Basketball Champions League, με τους ανθρώπους της Ένωσης να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ούτως ώστε να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τον επαναληπτικό στη Γαλλία.

Η Στρασμπούρ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (19/3) πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενημερώνοντας πως θα υπάρχουν ανακατατάξεις στο εσωτερικό του Rhenus Sport προκειμένου να μην υπάρξει κάποια ταλαιπωρία. Οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν 300 εισιτήρια για το εν λόγω παιχνίδι, με τους ανθρώπους της Στρασμπούρ να κάνουν άμεσα τα πλάνα τους για το σημείο του γηπέδου, στο οποίο θα καθίσουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ήδη από την επομένη της πρόκρισης στους «8» πως βρίσκονται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ