ΠΑΟΚ – Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στη Γαλατασαράι

ΠΑΟΚ – Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στη Γαλατασαράι

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Γαλατασαράι (19:30, COSMOTE SPORT4) για την 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Basketball Champions League και θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες στο Basketball Champions League, με τον αγώνα απέναντι στη Γαλατασαράι να έχει χαρακτήρα τελικού για τον Δικέφαλο του Βορρά. Το «ασπρόμαυροι» μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο (απέναντι σε Ιγκοκέα και Νίμπουργκ) και υποδέχονται σήμερα (19:30, COSMOTE SPORT4) την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, Γαλατασαράι.

Οι Τούρκοι έρχονται στη Θεσσαλονική έχοντας το απόλυτο, ενώ η ψυχολογία τους θα είναι στα ύψη μετά τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην Εφές για το πρωτάθλημα Τουρκίας με 92-85.

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος, καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, το ρεκόρ του θα πέσει στο 0-3 και θα χρειάζεται ένα θαύμα στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές για να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο Άρης Λυκογιάννης είδε τους Ζερμέιν Λοβ και Τζος Κάρτερ να επιστρέφουν στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, αν και θεωρούνται ακόμα ανέτοιμοι για να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος είχε ρεπό το Σαββατοκύριακο στη Basket League, οπότε θα πάει ξεκούραστος στον αγώνα με τη Γαλατά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ