Λυκογιάννης – «Η Νίμπουργκ είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή»

Λυκογιάννης – «Η Νίμπουργκ είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή»

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Νίμπουργκ, τονίζοντας πως οι Τσέχοι είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουργκ για το Basketball Champions League, με τον Άρη Λυκογιάννη να μιλά για το παιχνίδι με τους Τσέχους.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι αντίπαλοι είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, με μεγάλο επιθετικό ταλέντο και παίκτες όπως οι Χάρντινγκ και Πάλιζα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε με ένα πόντο στο πρώτο ματς, στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικό το παιχνίδι γενικότερα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον όμιλό μας.

Έχουμε μια μέρα να κάνουμε προπόνηση, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και αύριο το πρωί να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο βίντεο για να τα αναλύσουμε. Η Νίμπουργκ είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Σουτάρουν πάρα πολύ καλά, ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο».

Το γεγονός ότι προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα, βοηθά σε ότι αφορά το ψυχολογικό μας κομμάτι. Το καλό που έχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι ότι ξεπερνάς την ήττα γρηγορότερα».

Σχετικά με αυτά που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στο περιφερειακό σουτ του αντιπάλου και μέσα από την άμυνα να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σουτάρουν πολλά ελεύθερα σουτ.

Χρειάζεται, επίσης, να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε δύο παίκτες των Τσέχων, οι οποίοι μας έκαναν μεγάλη ζημιά στη Θεσσαλονίκη, τον πλέι μέικερ Χάρντινγκ και τον Πάλιζα, ο οποίος σουτάρει με πάνω από 50% στο τρίποντο στη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ