Λυκογιάννης – «Δεν χάσαμε την πίστη μας, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου»

Λυκογιάννης – «Δεν χάσαμε την πίστη μας, είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου»

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε χαρούμενος για τους παίκτες του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νίμπουργκ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχασε την πίστη της.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη στην Τσεχία, επικρατώντας με 75-71 της Νίμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχασε την πίστη της και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, ξέραμε ότι αν θέλουμε να έχομε ελπίδες πρόκρισης έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ μεγάλη νίκη, πιστέψαμε σε αυτή όταν χάναμε χωρίς να απωλέσουμε την πίστη μας. Στην 4η περίοδο ήμασταν ήρεμοι, αποφασίσουμε να κάνουμε αλλαγές σε κάθε σκριν, ξέραμε ότι έτσι γυρίσαμε το ματς στον πρώτο γύρο.

Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, βάλαμε μερικά μεγάλα καλάθια και καλύψαμε τη διαφορά της ήττας. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου αλλά κυρίως για τους φιλάθλους της ομάδας που ήρθαν από παντού και τους δώσαμε αυτή τη χαρά.

Το μεγαλύτερο πράγμα ήταν να μην τους δώσουμε το σουτ. Μόνο ο Ρίβερς μας δημιούργησε πρόβλημα και ο Χάρντινγκ και ο Ρος ήταν κάτω από τα στάνταρ τους. Ξέραμε ότι αν ήμασταν κοντά στο παιχνίδι, θα ξέραμε ότι οι καλύτεροι παίκτες της Νίμπουρκ δε θα ήταν ζεστοί στο τέλος και ήταν κάτι που επιδιώξαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ