Ντεμπούτο Ζούρου με Προμηθέα, δύσκολες δοκιμασίες για Περιστέρι και Ηρακλή

Ντεμπούτο Ζούρου με Προμηθέα, δύσκολες δοκιμασίες για Περιστέρι και Ηρακλή

Ο Ηλίας Ζούρος κάνει σήμερα την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Προμηθέα, την ώρα που Περιστέρι και Ηρακλής έχουν δύσκολες αποστολές σε Δανία και Τουρκία αντίστοιχα.

Ημέρα ευρωπαΙκών αγώνων για τρεις ελληνικούς συλλόγους η σημερινή. Ο Προμηθέας υποδέχεται στις 19:30 την Μπούρσασπορ στην Πάτρα για την 4η αγωνιστική του, με τον Ηλία Ζούρο να κάνει το ντεμπούτο στον πάγκο κόντρα στους Τούρκους, μετά την απόλυση του Λουίς Κασιμίρο.

Ο Έλληνας προπονητής καλείται να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη, αφού ως τώρα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με τελευταία τη συντριβή από την Μπουρζ επί γαλλικού εδάφους. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports Prime.

Εκτός όμως από το BCL, ελληνικές «μάχες» υπάρχουν και στομ πρόγραμμα του FIBA Europe Cup. Το Περιστέρι ταξιδεύει στη Δανία για να αντιμετωπίσει τους Μπάκεν Μπέαρς την ίδια ώρα, ενώ νωρίτερα (16:00) ο Ηρακλής, οοποίος έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάννωσης, θα παίξει εναντίον της Μπαχτσεσεχίρ στην Τουρκία, σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ