Νίζνι Νόβγκοροτ – Λαύριο 74-62

Νίζνι Νόβγκοροτ – Λαύριο 74-62

Το Λαύριο μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 74-62 από τη Νίζνι Νόβγκοροτ στη Ρωσία όμως συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το Λαύριο απώλεσε την ευκαιρία για ένα σπουδαίο «διπλό», που θα το έβαζε για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, μέσω play in αφού ηττήθηκε με σκορ 74-62 από τη Νίζνι στο Νόβγκοροντ, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη έχασε και τη διαφορά (+9, 86-95) από τη νίκη της επί ελληνικού εδάφους. Ωστόσο συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του, μιας και αν επικρατήσει της Μάλαγα ή της Ντιζόν στις επόμενες αγωνιστικές τότε θα πάρει εκείνο την πρόκριση.

Πλέον το Λαύριο έχει ρεκόρ 2-2 στον 3ο όμιλο, ενώ στον αντίποδα οι Ρώσοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους, παραμένοντας όμως στην τελευταία θέση.

Η ελληνική ομάδα πάλεψε αρκετά για να πάρει τη νίκη, όμως πλήρωσε τα κακά δεκάλεπτα που έκανε στο δεύτερο και το τρίτο, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να χτίσουν διαφορά και να εξασφαλίσουν εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 40-31, 53-48, 74-62

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ