Με το βλέμμα στην Ιγκοκέα ο ΠΑΟΚ

Με το βλέμμα στην Ιγκοκέα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται μόνο την Ιγκοκέα κι ενημερώνει με ανακοίνωσή του για την προετοιμασία της ομάδας και το πρόγραμμα του Play-In στο BCL, που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ιγκοκέα την Τετάρτη (29/12, 19:30) για το BCL και στην ΚΑΕ σκέφτονται μόνο το συγκεκριμένο ματς, το οποίο είναι το τελευταίο τους για το 2021.

Ανεξάρτητα βέβαια από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπει στη διαδικασία του PLay- In, σε σειρές αγώνων που κρίνονται στις δύο νίκες, για να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το ματς και την ευρωπαϊκή συνέχεια:

«Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ mateco βρέθηκε στο γήπεδο, με την προσπάθεια σταδιακής επιστροφής και ενσωμάτωσης όλων των παικτών στο πρόγραμμα της ομάδας να συνεχίζεται.

Όλα αυτά ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (29/12, 19:30) με την Igokea, που θα είναι ο τελευταίος αγώνας του ΠΑΟΚ mateco για το 2021.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι ταυτόχρονα και ο πρώτος αγώνας της ομάδας μετά την αναβολή τριών συνεχόμενων αγώνων, λόγω των πολλών κρουσμάτων COVID-19 που υπήρξαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Igokea, για τον ΠΑΟΚ mateco ξεκινά άμεσα και το πρόγραμμα των Play-Ins του BCL, μία διαδικασία όπου απαιτούνται δύο νίκες και σε σύνολο τριών (το πολύ) αγώνων για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης θα καθορίσει τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ mateco, που εκτός του ότι είναι μεταξύ Οστάνδης και Στρασβούργου, είναι πλέον γνωστό και το πρόγραμμα των Play-Ins ανάλογα και τον αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα και όπως γνωστοποίησε το BCL…

Αν ο ΠΑΟΚ mateco κερδίζει την Igokea και κατακτήσει την 2η θέση του ομίλου, στα Play-Ins θα αντιμετωπίσει την Οστάνδη, με το εξής πρόγραμμα…

1ος αγώνας

Τρίτη 4/1/2022 (19:30), ΠΑΟΚ mateco – Οστάνδη

2ος αγώνας

Τετάρτη 12/1/2022 (21:00), Οστάνδη – ΠΑΟΚ mateco

3ος αγώνας (αν χρειαστεί)

Τετάρτη 19/1/2022 (19:30), ΠΑΟΚ mateco – Οστάνδη

Αν ο ΠΑΟΚ mateco ηττηθεί από την Igokea και κατακτήσει την 3η θέση του ομίλου, στα Play-Ins θα αντιμετωπίσει το Στρασβούργο, με το εξής πρόγραμμα…

1ος αγώνας

Τετάρτη 5/1/2022 (21:00), Στρασβούργο – ΠΑΟΚ mateco

2ος αγώνας

Τετάρτη 12/1/2022 (19:30), ΠΑΟΚ mateco – Στρασβούργο

3ος αγώνας (αν χρειαστεί)

Τετάρτη 19/1/2022 (21:00), Στρασβούργο – ΠΑΟΚ mateco»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ