ΠΑΟΚ – Άλλος ένας αθλητής θετικός στον κορωνοϊό

ΠΑΟΚ – Άλλος ένας αθλητής θετικός στον κορωνοϊό

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ακόμα ένας αθλητής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον αριθμό να ανεβαίνει κάθε μέρα.

Ο ΠΑΟΚ βλέπει το σκληρό πρόσωπο του κορωνοϊού για τα καλά, καθώς συνεχώς αθλητές και μέλη του επιτελείου βρίσκονται θετικοί. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν τέσσερα κρούσματα, για να ακολουθήσουν τα πέντε του Σαββάτου, με τις αναμετρήσεις απέναντι στον Ιωνικό για τη Basket League και την Ιγκοκέα για το Basketball Champions League να έχουν αναβληθεί εξαιτίας της έξαρσης που παρουσιάζεται στον Δικέφαλο.

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν άλλο ένα κρούσμα που αφορά παίκτη της ομάδας, με τον συνολικό αριθμό να είναι διψήφιος πλέον στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ενημερώνει ότι ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας, βρέθηκε θετικός στον COVID-19, ύστερα από τη διενέργεια διαγνωστικού τεστ. Ο αθλητής, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που έχουν διαγνωστεί θετικά, είναι σε απομόνωση, η ομάδα παραμένει σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ