Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στη Γαλλία για το ματς με τη Στρασμπούρ στο ξεκίνημα του Play In του BCL.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Γαλλία για το πρώτο του ματς στο Play In τουρνουά του BCL, απόψε απέναντι στη Στρασμπούρ, με τις αναποδιές να μην σταματάνε.

Χθες η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, ενώ ήταν έτοιμη να ταξιδέψει, πληφορήθηκε για αίτημα αναβολής του αγώνα των Γάλλων στη FIBA, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, την ώρα που κι ο ίδιος βέβαια δε βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση, όπως είπε ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα προέκυψαν κι άλλα δυσάρεστα νέα, καθώς, μετά από νέους ελέγχους που διενεργήθηκαν, άλλο ένα μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον ιο, όπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στoν ΠΑΟΚ mateco διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της ομάδας. Η ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ