Παλαίμαχοι ΑΕΚ : «Τα καλύτερα έρχονται»

Παλαίμαχοι ΑΕΚ : «Τα καλύτερα έρχονται»

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της μπασκετικής ομάδας στον τελικό του Basketball Champions League.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου στον τελικό του Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τα πιο θερμά συγχαρητήριά του στον Μάκη Αγγελόπουλο, στον Ντράγκαν Σάκοτα και στους αθλητές της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ που στην επέτειο των πενήντα χρόνων από τον άθλο του Καλλιμάρμαρου έγραψαν ξανά ιστορία και είναι έτοιμοι για έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο.

Ευχόμαστε επίσης καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, στο Δημήτρη Μελισσανίδη, στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στα εκατομμύρια των οπαδών του συλλόγου. Αυτό το Πάσχα συνδυάζεται με την ανάσταση της ΑΕΚ σε όλα τα σπορ: με την κατασκευή του νέου γηπέδου μας και με την πορεία προς το ποδοσφαιρικό νταμπλ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την ευρωπαϊκή πορεία στο μπάσκετ, αλλά και με τις επιτυχίες σε χάντμπολ και βόλεϊ. Ζούμε την άνοιξη της ΑΕΚ και τα ακόμα καλύτερα έρχονται!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ