BCL: Με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, αλλά χωρίς Αρη

BCL: Με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι, αλλά χωρίς Αρη

Το Basketball Champions League ανακοίνωσε τις 28 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν - «Μέσα» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστέρι – Εκτός ο Αρης.

Τις 28 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (23/6) το Basketball Champions League.

Στη λίστα που δημοσίευσε η διοργανώτρια αρχή συμπεριλαμβάνονται ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και το Περιστέρι, αλλά όχι ο Αρης, ο οποίος μπορεί να κατέθεσε τα χαρτιά του για να λάβει μέρος, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μένει εκτός.

Οι δύο Δικέφαλοι θα αγωνιστούν για μια ακόμα χρονιά στο Basketball ChampionS League, όπως επίσης και το Περιστέρι, το οποίο θα έχει στην τεχνική του ηγεσία τον Βασίλη Σπανούλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν θα λάβουν μέρος 32 ομάδες.

Οι 28 είναι αυτές που ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή και οι άλλες τέσσερις θα προκύψουν από τα προκριματικά, που θα ξεκινήσουν στις 21 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχουν 24 ομάδες. Οι 32 ομάδες θα χωριστούν σε 8 γκρουπ των 4, ενώ η κανονική περίοδος θα αρχίσει στις 4 Οκτωβρίου. Οι πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν απευθείας στους «16», ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι θα αγωνιστούν στα play-in, τα οποία θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2023, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η κλήρωση των προκριματικών, αλλά και των ομίλων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Ο χάρτης με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της σεζόν 2022-2023:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ