Με τον Σπανούλη παρόντα η συνάντηση των προπονητών του BCL (pics)

Με τον Σπανούλη παρόντα η συνάντηση των προπονητών του BCL (pics)

Το παρόν στο φετινό workshop του Basketball Champions League που πραγματοποιήθηκε στην Φρανκφούρτη έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ως προπονητής του Περιστερίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του, αυτό του πρώτου προπονητή. Ο νέος κόουτς του Περιστερίου λοιπόν, συμμετείχε στην συνάντηση του Basketball Champions League, μαζί με τους προπονητές των άλλων ομάδων, διαιτητές και παράγοντες, με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία ενόψει την νέας αγωνιστικής περιόδου.

Εκεί συζητήθηκαν αρκετά θέματα σχετικά με τη διοργάνωση σε αγωνιστικό, διαιτητικό και οργανωτικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Αντετοκούνμπο η Εθνική κόντρα στη Γεωργία

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνός, δήλωσε:

«Το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που γίνεται από και για τις ομάδες. Έτσι ο βασικός στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τους προπονητές και τους διαιτητές του ΒCL στη Φρανκφούρτη.

Αυτό το workshop είναι πολύ σημαντικό ώστε να προστατεύσουμε τη συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του BCL. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των προπονητών, που ασφαλώς θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση».

Τις ομάδες τους εκπροσώπησαν επίσης οι Άρης Λυκογιάννης (ΠΑΟΚ) και Γιάννης Σιούτης (συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη στην ΑΕΚ). Η κανονική περίοδος του BCL ξεκινάει στις 3 Οκτωβρίου.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ