Λυκογιάννης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση και τα λάθη μας»

Λυκογιάννης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση και τα λάθη μας»

Απογοητευμένος από την επίθεση και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Ντιζόν για την πρώτη αγωνιστική του BCL αλλά δεν τα κατάφερε και μετά το ματς έκανε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την επίθεση και τα λάθη των παικτών του ενώ επεσήμανε πως πλέον όλοι κοιτούν το ματς με το Περιστέρι.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Συζήτησαν για μεταγραφές οι Γιώργος Σαββίδης, Λουτσέσκου, Μπότο

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Ντιζόν. Είμαι ικανοποιημένος για την άμυνά μας, παίξαμε κοντά σε αυτό που θέλουμε απέναντι σε μια αθλητική ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την επίθεση και τα λάθη μας. Κάθε φορά που επιστρέφαμε στο παιχνίδι και μπορούσαμε να το γυρίσουμε, κάναμε κάποια χαζά λάθη κυρίως στην επίθεση με κακές πάσες. Εκεί η Ντιζόν έβρισκε την ασφάλειά της και άνοιγε ξανά το σκορ. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, αλλά και στα ελεύθερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα βοηθούσε πολύ στον ψυχολογικό τομέα μία νίκη σήμερα για μια ομάδα νεανική σαν τη δική μας».

Για την επιμονή του ΠΑΟΚ στα τρίποντα: «Η Ντιζόν βγάζει τους ψηλούς προς τα έξω. Και πάνω σε αυτό ψάχνεις τις επιλογές σου. Ακολουθήσαμε την οδηγία, ήμασταν άστοχοι στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ανυπομονησία και υπέρμετρο ζήλο που μας οδηγούσαν σε ανόητα λάθη. Ήμασταν εξαιρετικοί στο αμυντικό κομμάτι. Κρατήσαμε χαμηλά βασικούς αντιπάλους μας, όπως τον Χόλστον. Στα ριμπάουντ ήμασταν πολύ κοντά με την Ντιζόν. Από την απροσεξία μας και την κακή εκτίμηση φάσεων χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το μομέντουμ. Αν κάναμε το ξέσπασμά μας σε μια άλλη φάση του αγώνα, πιστεύω θα είχαμε κερδίσει».

Και συνέχισε για τους παίκτες του: «Υπήρχαν παίκτες που δεν ήταν σε καλή επιθετική κατάσταση σήμερα. Ο Χαντς ενώ ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια η μπάλα δεν τον ήθελε. Ούτε ο Φράνκε ήταν σε καλή μέρα στο σκοράρισμα. Και η άμυνα της Ντιζόν ήταν αρκετά δυνατή. Ενεργειακά μπορούμε να παίξουμε και γρήγορα στην επίθεση και δυνατά στην άμυνα. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες αλλά όχι ώριμους. Θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος. Μπήκαμε και παλέψαμε στα ίσια διεκδικώντας τη νίκη. Η απογοήτευση στα αποδυτήρια ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι θα έπρεπε. Όλοι έδωσαν ό,τι είχαν».

Για το ματς με το Περιστέρι: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι γιατί είναι εκτός έδρας και θα έχουν περισσότερη ενέργεια. Αύριο θα κάνουμε προπόνηση αποκατάστασης. Θα μπορέσει ο Κέλι να κάνει μια πιο δυνατή προπόνηση που είχε μείνει πίσω. Το Περιστέρι είναι φρέσκο, όχι εμείς που έχουμε να ταξιδέψουμε. Θα πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από αυτά τα παιχνίδια και να βελτιώνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ