Καντζούρης: «Άξιζε τη νίκη η Βόννη, δεν ήμασταν σε θέση να ματσάρουμε την ενέργειά της»

Καντζούρης: «Άξιζε τη νίκη η Βόννη, δεν ήμασταν σε θέση να ματσάρουμε την ενέργειά της»

Ο Ηλίας Καντζούρης παραδέχτηκε πως ήταν δίκαιη η νίκη της Βόννης και στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του υστερούσαν σε ενέργεια.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε και στη Γερμανία από τη Βόννη, με τον Ηλία Καντζούρη να στέκεται στις δηλώσεις του στην αθλητικότητα των αντιπάλων αλλά και στις κακές επιθέσεις της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης: Βέλγιο – Καναδάς 1-0: «Καθάρισε» ο Μπατσουαγί

Όσα είπε ο Καντζούρης στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στη Βόννη άξιζε τη νίκη. Χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο που παίξαμε θετικά. Κάναμε κάποια λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης. Στην έναρξη της τρίτης περιόδου είχαμε κακή εκτέλεση στην επίθεση και αυτό μας κόστισε.

Σε γενική εικόνα δεν ήμασταν σε θέση να ματσάρουμε την ενέργεια της Βόννης. Πήραν περισσότερα ριμπάουντ και είχαν περισσότερες κατοχές. Αυτό λέει πολλά. Τώρα έχουμε έναν δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να ανασυνταχτούμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μας».

Ο Ακίλ Μίτσελ από την πλευρά του είπε:

«Απογοητευτικός ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι. Η Βόννη είναι καλή και αθλητική ομάδα. Έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια να ανακάμψουμε, αλλά ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που χάσαμε.

Θα πρέπει να δούμε το βίντεο για την τρίτη περίοδο. Ήταν θέμα ενέργειας. Καλύτερα σκριν, καλύτερες αποστάσεις και ρυθμός. Ο Σορτς είναι καλός παίκτης και έβαλε μεγάλα σουτ. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ