Προπόνηση στο «Telekom Dome» για την ΑΕΚ ενόψει Βόννης (pics)

Προπόνηση στο «Telekom Dome» για την ΑΕΚ ενόψει Βόννης (pics)

Έτοιμη για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Βόννη η ΑΕΚ που θέλει τη νίκη αλλά ιδανική και να καλύψει τη διαφορά των επτά πόντων από την ήττα της στα Λιόσια.

Την Βόννη στη Γερμανία αντιμετωπίζει η ΑΕΚ (23/11, 21:00) για την τέταρτη αγωνιστική του BCL και θέλει τη νίκη για να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ιδανικά, η Ένωση πρέπει να καλύψει και τους επτά πόντους από την εντός έδρας ήττα της στον πρώτο γύρο.

Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη προπονήθηκαν στο «Telekom Dome» την Τρίτη, με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αϊζάια Μάιλς, να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Διαβάστε επίσης: Κρίσιμα τεστ στο Ρέντη και αποφάσεις από τον Μίτσελ – Τα φιλικά με Ζινκερνάγκελ και… Κορμπεράν και η άφιξη του Βατσλίκ

Για την αναμέτρηση, στη Γερμανία μίλησε ο εκ των μελών του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ, Γιάννης Σιούτης:

«Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, η οποία είναι και αήττητη στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Έχουμε όμως προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτόν τον αγώνα και ξέρουμε τη σημασία του. Θεωρώ, ότι αν είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, ελέγξουμε τα ριμπάουντ και πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις στην επίθεση, τότε θα έχουμε το αποτέλεσμα, που χρειαζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ