Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για τη Γαλλία και τον «τελικό» με τη Ντιζόν

Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για τη Γαλλία και τον «τελικό» με τη Ντιζόν

Το ταξίδι των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε με προβλήματα και μία απουσία.

Στο δρόμο για την… πρόκριση στα Play-In του Basketball Champions League βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας το ταξίδι για την περιοχή της Βουργουνδίας, όπου το βράδυ της Τρίτης (20/12, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Ντιζόν, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Το ταξίδι των «ασπρόμαυρων» ξεκίνησε με προβλήματα και μία απουσία, καθώς ο Βασίλης Χρηστίδης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη μέση.

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενσωματώθηκαν με την αποστολή και οι Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Χαντς και Νέιτ Ρένφρο, που έδωσαν το παρών στο All Star Game, ενώ το ταξίδι συνεχίστηκε για Γενεύη, με τελικό προορισμό την Ντιζόν. Το βράδυ (20:00) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη στο «Παλέ ντε Σπορ Ζαν-Μισέλ Ζορφρουά», το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης και τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του BCL, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται σε περίπτωση νίκης επί της Ντιζόν, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα – Ντινάμο Σάσσαρι.

Οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν στα Play-In ακόμη και σε περίπτωση ήττας, εάν ηττηθεί και η Σάσσαρι στην Ισπανία. Το μοναδικό ενδεχόμενο αποκλεισμού είναι εάν ο ΠΑΟΚ ηττηθεί στη Γαλλία και την ίδια στιγμή νικήσουν οι Ιταλοί την Ονικάχα Μάλαγα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ