Μπνέι Ερτζελίγια – Περιστέρι bwin 87-90: Πήρε το «θρίλερ» και την πρόκριση το Περιστέρι

Μπνέι Ερτζελίγια – Περιστέρι bwin 87-90: Πήρε το «θρίλερ» και την πρόκριση το Περιστέρι

Το Περιστέρι κατάφερε να αποδράσει από το Ισραήλ και την έδρα της Μπνέι Ερζλίγια με 90-87 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, το Περιστέρι κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 90-87, από την έδρα της Μπνέι Ερζλίγια και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα play-in του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη χρειαζόταν μόνο τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και το πέτυχε, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ντιζόν με μειονέκτημα έδρας για τη συμμετοχή του στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Κάναμε το ακριβώς αντίθετο από όσα είπαμε στο ημίχρονο»

Το Περιστέρι ξεκίνησε αρκετά καλά το παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, και με τους Μίρο Μπιλάν και Σιλβέν Φρανσίσκο να ηγούνται στο επιθετικό κομμάτι, προηγήθηκε με 17-9. Ωστόσο σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Βασίλη έχασε τη συγκέντρωσή της, δίνοντας το δικαίωμα στους Ισραηλινούς να τρέξουν ένα επιμέρους σκορ 10-0, για το 19-17 του δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια κατάφεραν και διατηρούσαν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι και τα μέσα της δεύτερης περιόδου (35-29). Σε εκείνο το σημείο μίλησε ο Μάρκους Ντεσμον βάζοντας οκτώ σερί πόντους, για να κάνει το Περιστέρι ένα σερί 11-2 και να κλείσει τελικά το πρώτο ημίχρονο στο +3 και το 48-45.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Περιστερίου μπήκαν με… σπασμένα τα φρένα και έφτασαν να προηγούνται με 10 (45-55) με τον Μπίλαν στο 22′. Τελικά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 54-55 για να γίνει το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά θρίλερ. Οι Φρανσίσκο και Ντένμον σημείωσαν δύο μεγάλα σουτ σε κρίσιμες επιθέσεις, στέλνοντας το Περιστέρι στο +8 και το 82-74, τρία λεπτά πριν το φινάλε, για να κρατήσει τελικά το Περιστέρι το προβάδισμά του μέχρι το τέλος και να πάρει τη νίκη με 90-87.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 45-48, 68-67, 87-90

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Τενερίφη 4-2
Ρίτας 3-3
Περιστέρι bwin 3-3
Μπνέι 2-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ