Ντιζόν – ΠΑΟΚ 69-74: Tρομερή ανατροπή επί των Γάλλων και πρόκριση

Ντιζόν – ΠΑΟΚ 69-74: Tρομερή ανατροπή επί των Γάλλων και πρόκριση

Πραγματοποιώντας μια τρομερή τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ έφερε τούμπα το ματς με την Ντιζόν και πήρε ένα πολύ μεγάλο διπλό επικρατώντας με σκορ 74-69.

Μια τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία επί της Ντιζόν, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 74-69 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League. Έτσι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση για του τουρνουά play-in, όπου θα παίξει να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Θεσσαλονικείς είδαν τους Γάλλους να παίρνουν μια καλή διαφορά στη δεύτερη περίοδο, την οποία διατήρησαν μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί όμως πραγματοποίησαν μια τρομερή εμφάνιση, γύρισαν τούμπα στο ματς και έφτασαν στη νίκη.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν οι Τζέιλεν Χαντς και Τζέιλεν Ράιλι που είχαν από 17 πόντους έκαστος, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε ο Γιανίκ Φράνκε με 16. Από την άλλη πλευρά, 23 πόντους είχε ο Γκάβιν Γουέαρ και 12 ο Τζόναιθαν Ρουσέλ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, αλλά τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει μια μικρή διαφορά. Στη συνέχεια όμως η Ντιζόν εμφανίστηκε εντελώς διαφορετική καταφέρνοντας να πάρει τα ηνία με πολύ καλή δεύτερη περίοδο, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με το +12 (50-38).

Η τρίτη περίοδος έπαιξε καθοριστικό ρόλο καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν τους Γάλλους να ξεφύγουν και μάλιστα μπόρεσαν να μειώσουν σε μονοψήφια επίπεδα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη μπήκαν αποφασισμένοι για όλα και με μια μοναδική εμφάνιση ανέτρεψαν την κατάσταση φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 74-69.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 40-28, 54-46, 69-74

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ