Πρίφτης: «H πίεση πλέον είναι σε εμάς»

Πρίφτης: «H πίεση πλέον είναι σε εμάς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την ήττα της Τόφας με 73-70 από την Ενωση για τα play in του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη στο κλειστό των Ανω Λιοσίων με 73-70 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Οι Κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στη σειρά των play-in και την επόμενη εβδομάδα (10/1, 19:00) θα έχουν την ευκαιρία με νίκη στην Τουρκία να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εάν ηττηθούν, θα υπάρξει τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ανω Λιοσίων.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει τον Μαρσέλο στην Αλ Νασρ» (pic)

Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, τόνισε ότι η πίεση πλέον βρίσκεται στην πλευρά της Τόφας, η οποία θα πρέπει να νικήσει στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει στην έδρα της, για να διεκδικήσει την πρόκριση στο τρίτο και καθοριστικό ματς.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές επαφές. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο, ενώ θα πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί στην επίθεση και την άμυνα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό ματς στην Προύσα και να επιστρέψουμε εδώ για τρίτο ματς. Όταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει να την προστατεύεις, τώρα πρέπει να το κάνουμε εμείς. Για ματς το ερχόμενο ματς είναι τελικός, ενώ η ΑΕΚ θα έχει δύο ευκαιρίες. Γι’ αυτό τώρα η πίεση είναι μεγαλύτερη σε μας», ανέφερε.

Ο Μπερκ Ουγκουρλού από πλευράς παικτών είπε: «Παρότι η ΑΕΚ δεν είχε κόσμο, ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να παίξουμε εκεί. Παλέψαμε καλά σαν ομάδα, με εξαίρεση στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η ΑΕΚ πήρε μια διαφορά και αυτό μας πλήγωσε. Πρέπει να παίζουμε δυνατά για 40 λεπτά. Θέλουμε να νικήσουμε στην έδρα μας για να επιστρέψουμε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ