Καντζούρης: «Κερδίσαμε από την άμυνα – Ήταν το πρώτο από τα τρία ημίχρονα»

Καντζούρης: «Κερδίσαμε από την άμυνα – Ήταν το πρώτο από τα τρία ημίχρονα»

Στην εξαιρετική άμυνα της ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης μετά τη νίκη επί της Τόφας τονίζοντας πως η ομάδα του πήρε απλά το ένα ημίχρονο.

Η ΑΕΚ έκανε το 1-0 κόντρα στην Τόφας χάρη στην εξαιρετική άμυνά της, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Ηλίας Καντζούρης στις πρώτες του δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Διαβάστε επίσης: «Η μισή Ευρώπη θέλει τον Σισέ» (pic)

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Ήταν το πρώτο από τα τρία ημίχρονα. Χρειαζόμαστε τα δύο, κερδίσαμε το πρώτο. Είχαμε διάθεση, ήμασταν αγχωμένοι όμως, μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Επιτρέψαμε στην Τόφας να επιστρέψει. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη, και να σκοτώνουμε τα παιχνίδια. Από την άμυνα κερδίσαμε και με την άμυνα πρέπει να πορευτούμε. Όσον αφορά το δεύτερο ματς στην Τουρκία, όλες οι ομάδες κάνουν προσαρμογές, πριν την Τόφας όμως κοιτάμε το παιχνίδι που έχουμε για το πρωτάθλημα».

Πόσο ικανοποιημένος είναι που η ΑΕΚ κέρδισε παρ’ ότι ο Φρέιζερ έμεινε στους 2 πόντους και ο Ουίλιαμς ήταν άποντος; «Έτσι κτίσαμε την ομάδα το καλοκαίρι, αν κάποιος παίκτης δεν βρίσκεται σε καλή μέρα, να μπορούν να αναπληρώσουν οι άλλοι, δεν μετράω αν είναι καλός πόσους με το πόσους πόντους έβαλε. Δεν λειτουργήσαμε επιθετικά σε κάποια κομμάτια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ