«Πέταξε» για την Προύσα με ΜακΓκριφ και Μάιλς η ΑΕΚ

«Πέταξε» για την Προύσα με ΜακΓκριφ και Μάιλς η ΑΕΚ

Έχοντας στην αποστολή της τόσο τον Κάμερον ΜακΓκριφ, όσο και τον Αϊζάια Μάιλς η ΑΕΚ ταξίδεψε για την Προύσα όπου θα αντιμετωπίσει την Τόφας.

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο επικείμενο παιχνίδι με την Τόφας στην Τουρκία, όπου θα κυνηγήσει το διπλό που θα της δώσει την πρόκριση για τη φάση των «16» του Basketball Champions League, μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς στα Άνω Λιόσια.

Η Ένωση ταξίδεψε για την Προύσα έχοντας κανονικά στην αποστολή της τους Κάμερον ΜακΓκριφ και Αϊζάια Μάιλς. Ο πρώτος χτύπησε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση. Η συμμετοχή και των δύο θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, ο Ηλίας Καντζούρης επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τους Αντώνη Κόνιαρη και Ανδρέα Πετρόπουλο που δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους στο κομβικό αυτό ματς με την Τόφας.

Αντίθετα, ο Γιάνις Στρέλνιεκς που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για προληπτικούς λόγους αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών για τον «δικέφαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ