Δύο προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει ΣΕΦ

Δύο προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει ΣΕΦ

Γιάνις Στρέλνιεκς και Αντώνης Κόνιαρης είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε μία πολύ απαιτητική εβδομάδα μπαίνει η ΑΕΚ που αύριο (8/1, 19:15) αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και στις 10/1 παίζει με την Τόφας στην Τουρκία για το δεύτερο παιχνίδι στα νοκ-άουτ του BCL.

Γιάνις Στρέλνιεκς και Αντώνης Κόνιαρης είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Δεδομένου ότι ακολουθεί το ματς με την Τόφας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, δεν αποκλείεται ο Ηλίας Καντζούρης να προφυλάξει τους παίκτες του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον (vid)

O εκ των προπονητών της «Βασίλισσας», Γιάννης Σιούτης, μίλησε για την αυριανή (08/01) αναμέτρηση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με πλήρες ρόστερ, σε ένα πολύ απαιτητικό ματς. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση.

Έχουμε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, με συνεχόμενους δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλα τα ματς. Τόσο στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση, πρέπει να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ