Προπόνηση στη Γαλλία για την ΑΕΚ ενόψει Λιμόζ (Pics)

Προπόνηση στη Γαλλία για την ΑΕΚ ενόψει Λιμόζ (Pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΕΚ προπονήθηκε στο «Palais des Sports de Beaublanc» όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιμόζ.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) ΑΕΚ βρίσκεται στη Γαλλία για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του BCL κόντρα στη Λιμόζ και το απόγευμα προπονήθηκε στο «Palais des Sports de Beaublanc»

Ο Ηλίας Καντζούρης είχε στη διάθεσή του τον Ακίλ Μίτσελ , ενώ ντεμπούτο στη διοργάνωση αναμένεται να κάνουν οι Πιερ Οριόλα και Μπρίντον Λεμάρ. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Μαυροειδής και Αντώνης Κόνιαρης.

Διαβάστε επίσης: Η τρίτη «ελληνική» ομάδα της Euroleague: Η σκέψη-έκπληξη του Ιτούδη για τη Φενέρ του 2024

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Τρίτης, με τον ΑΕΚ να θέλει τη νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση. Μαζί θα έχει και τον κόσμο της που ταξίδεψε στη γαλλική πόλη για την ενισχύσει.

Ο Καντζούρης δήλωσε για την αναμέτρηση:«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί, που θα επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στην αναμέτρηση. Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει αυτός ο αγώνας στην οικονομία του γκρουπ, και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, να είμαστε συνεπείς και στις δύο πλευρές του παρκέ και να παίξουμε με την κατάλληλη προσωπικότητα. Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για μία έδρα, πολύ δύσκολη και για να κερδίσεις εδώ, θα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας, στο πλευρό μας. Κάθε φορά που έχουμε τη συμπαράστασή του, πραγματικά λειτουργεί ευεργετικά στην απόδοση της ομάδας και προσπαθούμε να ανταποδώσουμε τη συμπαράστασή του με την παρουσία μας στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ